Награждаването „Личност в Новините 2013“ ще се състои в понеделник

Награждаването „Личност в Новините 2013“ ще се състои в понеделник
На церемоният по награждаването ще присъства и генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, която спечели в категория „Политика“.
A A+ A++ A

Церемонията за Годишните награди „Личност в Новините“ на Novinite.com, Novinite.bg и Novinite.ru ще се състои в понеделник, 31 март, в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

„Личност в Новините“ за 2013 г. привлече рекорден брой участници в анкетата, която за първа година бе обща за англоезичната, българската и руската версия на медията.

Гласуването излъчи 7 победители в 6 категории, тъй като в категория „Бизнес“ регионалният мениджър на ABB Еккехард Нойрайтер и основателят на Walltopia Ивайло Пенчев споделиха първото място, след като получиха еднакъв брой гласове.

На церемонията по награждаването ще присъства и генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, която спечели в категория „Политика“.

Японският посланик в София Н. Пр. Такаши Коизуми излезе начело сред номинираните дипломати, българската тенис звезда Григор Димитров бе отличен в категория „Спорт“, а Веско Ешкенази получи най-много гласове в „Култура“.

Добри Добрев, по-известен като дядо Добри, е победителят в „Личност в Новините 2013“, след като събра най-много гласове – 3881.

Церемонията по награждаването в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще започне в 12:30 часа.

#Личност в Новините #Ирина Бокова #дядо Добри #Григор Димитров #Веско Ешкенази #Ивайло Пенчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"