Денди влиза в Dancing Stars като рокер

Денди влиза в Dancing Stars като рокер
Денди и неговата партньорка в танците Петя. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Екцентричният писател Денди ще ни изненада с огнено пасо добле на сцената на Dancing Stars. Освен че ще го видим в необичайна за него светлина - на дансинга, той ще бъде облечен не в изискан костюм, а в... рокерски дрехи.

Във вторник вечерта, която бе посветена изцяло на страстната и изпепеляваща любов, претворена в танц, Михаела Филева и Светльo отново грабнаха признанието на журито и бяха оценени най-високо. „Аржентинското танго е създадено за теб – имаше страсти, контрасти, огън и лед“ – каза Илиана Раева на Михаела и определи изпълнението им като перфектно. Михаела Филева и Светльо са първата двойка в този сезон на Dancing Stars, която събира максималните 40 точки.

Сани Жекова едва сдържаше сълзите си след няколкото забележки от журито, Ути получи похвали за смелостта си да продължи и да представи тангото си с Елена. Сълзи видяхме и в очите на Нели Атанасова при срещата й с Нешка Робева и нейната първа любов - художествената гимнастика. Не беше ден за Нана, която сподели, че съпругът и синът й не са успели да дойдат да я подкрепят.

#Денди #Dancing Stars #Сани Жекова #Нели Атанасова #Ути #Елена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"