Лукс от Абу Даби в центъра на София – несравнимият Emirates Apart Residence

Лукс от Абу Даби в центъра на София – несравнимият Emirates Apart Residence
A A+ A++ A

Emirates Apart Residence е най-ексклузивният проект и единственият апартхотел в България, който съчетава несравнима архитектура, лукс и визия. Нито един друг петзвезден хотел в България не може да се сравни с изяществото на Emirates Apart Residence, чийто дизайн е вдъхновен от стила на Абу Даби.

10 етажа, 24 апартамента, един президентски сюит – черен мрамор, злато и оникс. 5-те звезди не са достатъчни за този рай, създаден с единствената цел да бъде притегателна сила за всеки ценител на екстравагантния вкус и изтънчените детайли. Разположен в близост до резиденция „Бояна”, комплексът е изключително лесно достъпен и забележим. Апартаментите в него могат да се наемат както дългосрочно, така и краткосрочно, като при престоя си гостите на хотела могат да се насладят и на СПА център на 2000 кв. м, фитнес от най-висок клас, румсървис, химическо чистене и паркомясто. Всичко това – включено в цената.

Emirates Apart Residence разполага с всичко необходимо, за да впечатли и най-взискателния вкус и да отговори на най-високите очаквания – от луксозния СПА център, най-модерния фитнес център в България и единствената лицензирана в страната зала за скуош до нестандартните апартаменти с king size легла и напълно индивидуален тематичен дизайн. Всичко това се дължи на комбинацията от стилно италианско обзавеждане, лукс и елитарност, вдъхновени от Абу Даби.

Като част от комплекса, ресторантът „Розе” е още една перла в короната – изискан стил, огромна селекция от отбрани розета от целия свят и оригинални италиански рецепти, и всичко това в компанията на изпълнения на живо на пиано, флейта, цигулка и саксофон.

6000 кв. м – точно толкова площ заема най-големият и луксозен фитнес център в България, който също е част от апартхотел Emirates Apart Residence. 25-метров плувен басейн, най-различни зали за групови занимания, последно поколение най-висок клас уреди Technogym и Life Fitness, създадени специално за фитнеса, без аналог в цяла Европа, и професионални треньори, които се грижат за комфорта и безопасността на посетителите.

Разликата между Emirates Apart Residence и всички останали петзвездни хотели в България е очевидна – тази архитектурна забележителност предлага много повече от ексклузивни услуги и удобства за своите гости. Стремежът да бъдат задоволени и надминати всички очаквания, със специално внимание към всяка индивидуална потребност, превръща апартхотела в мечтаната дестинация за всеки ценител на безкомпромисното обслужване и високия стил на живот.

Целта на това място е да превърне престоя на гостите в ексклузивно преживяване – точно толкова неповторимо, колкото е самият Emirates Apart Residence. За да се потопите в атмосферата му, направете резервация на телефон 0700 12 266, +359 87 823 66 71.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Специално
Последно от Специално

Всички новини от Специално »