Сесилия Атиас (Саркози) и сестрите се срещат в София

Сесилия Атиас (Саркози) и сестрите се срещат в София
Бившата първата дама на Република Франция г-жа Сесилия Атиас (Саркози) пристига в София. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Бившата първата дама на Република Франция г-жа Сесилия Атиас (Саркози) пристига в София, за да се срещне с медицинските сестри от процеса в Либия със съдействието на журналистката Мария Димитрова-Пишо от Радио България – БНР, съобщиха за novinite.bg от медията.

Петте несправедливо осъдени българки от режима на Кадафи - Валя, Валентина, Снежана, Нася и Кристиана, от години изразяват желанието си да благодарят лично на Сесилия Атиас на българска земя. С посредничеството на Радио България – БНР дългоочакваната и емоционална среща ще се осъществи. В специално интервю за Радио България – БНР Сесилия Атиас заяви: „С много вълнение очаквам и аз да се срещна с тях. Не съм ги виждала оттогава.

След кацането на самолета в София предпочетох да ги оставя в прегръдките на техните близки и да се оттегля, отлетях набързо. И сега очаквам тази среща с радостно вълнение. Благодаря ви за поканата да дойда в София“.

Пресконференцията на Сесилия Атиас и медицинските сестри за българските медии ще се състои на 27 март (четвъртък) в БНР - бул. „Драган Цанков“ № 4 от 13:30 ч. в „Медия център БНР“.

#Сесилия #Кадафи #сестри #БНР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »