Осъдиха Красьо Черния на 2 години условно

Осъдиха Красьо Черния на 2 години условно
Скандалният бизнесмен Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния, получи условна присъда от 2 години затвор с 3 години изпитателен срок. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Скандалният бизнесмен Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния, получи условна присъда от 2 години затвор с 3 години изпитателен срок.

Софийският районен съд осъди на 2 години условно плевенския бизнесмен Красимир Георгиев, добил публичност като Красьо Черния, съобщи БТА.

Георгиев беше подсъдим за лъжесвидетелстване – излъгал прокуратурата, че не се познава с магистрати. От прокуратурата настояваха той да получи ефективно наказание от две и половина години затвор.

След произнасянето на съда Красьо Черния заяви, че ще обжалва присъдата.

„Уважавам волята на съда, но това няма нищо общо с факта, че ще обжалвам. Честно казано, не очаквах тази присъда, мислех, че все пак, като погледнат доказателствата и видят, че нямам зададени конкретни въпроси по делото и много други такива доказателства и че прокурорът, който ми образува делото, е разпитван като свидетел, това ще бъде отчетено. Явно е отчетено нещо друго“, каза Георгиев.

#Красимир Георгиев #Красьо Черния #присъда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници