Идва по-скъп ток…До кога?!

Идва по-скъп ток…До кога?!
A A+ A++ A

Пак ще ни увеличават цената на тока! Преди време ни я намалиха, така предизборно, или следизборно. Всички знаем, че цената на тока е един от начините да се спечелят избори, или поне да се задържи власт, след такива..!

Всъщност, българинът въобще не се интересува от това, кой на кого дължи пари. Дали ЕРП-тата дължат на НЕК, дали еди кой си бивш министър бил лобист за въпросните предприятия, дали БЕХ може да фалира, или е принуден за пореден път да изкупи порция дълг от 128 млн. лв. на "Топлофикация-София" към "Булгаргаз"..., всъщност, това не ни интересува!

Интересува ни, дали ще плащаме по-скъп ток и защо, дали ще има режим и дали ще можем да си позволим, да плащаме този ток…! Останалото е обект на специализирани институции по всеки отделен казус!

До кога ще ни занимават с “приспивателни” теми, за да не можем да си обясним сами на себе си дори, че проблемът всъщност е, че някой е направил колосална грешка, или в момента прави такава, което води до оскъпяване на тока?

До кога, ще ни замайват с безкрайно отегчителни административни процедури, за да не ни кажат направо, че са ни ограбили, или в момента ни ограбват…? До кога…?

#НЕК #БЕХ #ток #министър #Булгаргаз #процедури #ЕРП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"