Радослав Янкулов беше избран за вицепрезидент на Евранет плюс

Радослав Янкулов беше избран за вицепрезидент на Евранет плюс
Генералният директор на БНР Радослав Янкулов бе избран за вицепрезидент на европейската радиомрежа Евранет Плюс. Снимка: БНР
A A+ A++ A

Генералният директор на БНР Радослав Янкулов бе избран за вицепрезидент на европейската радиомрежа Евранет Плюс. Решението беше взето на заседание на Генералната асамблея на организацията в Маракеш, Мароко, съобщиха от медията.

„Избирането ми за вицепрезидент на Евранет Плюс е голямо признание за БНР. Това е висока оценка на европейските ни партньори и колеги за професионализма и водещата роля на медията като информационен лидер”, коментира генералният директор на БНР минути след избора.

БНР се присъедини към Евранет Плюс през април 2013 г., като медийният проект е петгодишен. Всеки месец обществената медия излъчва в програмите си специални рубрики с обща продължителност над 400 минути - с новини, интервюта и коментари за европейските институции и тяхната дейност.

Радиомрежата Евранет Плюс се състои от 15 водещи обществени и частни оператори в рамките на Европейския съюз, достигащи до над аудитория от над 20 милиона слушатели ежедневно.

#БНР #аудитория #признание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"