Борис Дали показа сина си Красимир

Борис Дали показа сина си Красимир
A A+ A++ A

На най-женския празник от годината - 8 март, точно в 22:30 часа, „Поверително от NL“ ще покаже един грижовен съпруг и всеотдаен баща – Борис Дали. Единствено за най-горещия телевизионен таблоид поп-фолк любимецът се съгласи да покаже наследника си – Красимир.

„Исках момиче. От големия ми син разбрах, че ще ставам баща за втори път, той знаеше преди мен“, споделя бохемът на поп-фолка и допълва: „Константин ще бъде кръстник на малкия ми син“.

В ексклузивното си интервю пред камерата на „Поверително от NL“ първата участничка, отпаднала от „Къртицата 2: Разтърсване“ - Антоанета Линкова, позната като Роксана, коментира всички слухове, с които името й бе свързвано. За Софи Маринова тя разказва: „Когато за първи път се изявих като Роксана в едно музикално риалити, Софи Маринова ми се обади и ме покани у тях. Беше точно преди финала. Даде ми рокля, обувки, даже и бельо. Каза ми: „Взимаш тези обувки и с тях по моите стъпки!“

Любопитството на преследвачите на „Поверително от NL“  този път се спря на две изискани дами от българския политически живот. Заместник-председателят на Народното събрание Мая Манолова е първата мишена на неколкодневно папарашко преследване. За най-горещия телевизионен таблоид не остана тайна ежедневието на още един политик – бившия еврокомисар Меглена Кунева. Под прицела на любопитната камера са Юксел Кадриев, както и Денис Ризов, придружен от актуалното си гадже.

Холивудският блясък на звездите Пиърс Броснан и Мила Йовович не заслепи обектива на изкусните репортери под прикритие.

#„Поверително от NL" #Николета Лозанова #Роксана #Борис Дали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници