Приказката продължава!

Приказката продължава!
A A+ A++ A

Приказката на Лудогорец продължава! След драматичен обрат пред 33 000 души на ст. „Васил Левски", момчетата продължават да мечтаят и да се наслаждават на турнира.

Удовлетворението идва и от препълнения стадион, който ще се помни дълго време. Ще се помнят емоциите, смяната на настроения, екзалтираните българи. Още в първите секунди публиката посърна, но в 67-та минута се върна надеждата. Да не говорим за 88-та минута, когато стадиона буквално избухна!

В началото на мача българите играха малко стегнато. Може би защото досега не са играли пред такава публика и се притесниха. Бавна игра, безумни отигравания... Малко преди почивката започнаха да се редуват положение след положение и пред двете врати. И след почивката... излязоха други момчета. Бързи и ужасно мотивирани за победа! И успяха.

Кога за последно „Васил Левски" беше толкова пълен? През последните години дори националите ни не успяха да съберат толкова публика. Сигурна съм, че на мача с Валенсия, стадионът пак ще се пръска по шевовете. Улиците ще са пълни и хората ще са щастливи. Защото „разградчани" се превърнаха в национална кауза.

Затова този път няма какво да кажем освен едно голямо БРАВО, момчета! Продължавайте да мечтаете, защото вашата приказка няма да свърши скоро!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"