Бионсе изпя Happy Birthday на своя фенка

Бионсе изпя Happy Birthday на своя фенка
Бионсе зарадва персонално своя фенка. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

За да бъде един изпълнител успешен и обичан от хората, той трябва да има освен талант и отношение към своите фенове. Бионсе определено съчетава тези две качества. Преди време музикалната дива, заедно със своята колежка Кели Роуланд, зарадва компания жени в караоке бар, присъединявайки се към тяхното изпълнение.

Сега поредният мил жест към феновете си певицата направи, като прекъсна свой концерт и изпя Happy Birthday по повод рождения ден на един от присъстващите в LG Arena в Бирмингам, Англия. По време на своето представяне носителката на „Грами“ забелязала момиче на първия ред, носещо значка, изобразяваща специалния повод. Тогава Бионсе се обърнала към 22-годишната Шенац Кан и ѝ казала: „Имаш знак и всичко друго, как е твоето име? Как се произнася?“.

След това 32-годишната звезда поздравила своята фенка по случай нейния рожден ден и след изпълнението допълнила, че се надява да не е объркала произношението на името. Накрая Бионсе целунала своята почитателка.

Пред вестник Birmingham Mail Шенац споделя: „Не мога да повярвам, че тя спря шоуто заради мен. Държах я за ръка и не осъзнавах, че камерата записва всичко. Всички около мен полудяха“.

#Бионсе #Англия #Кели Роуланд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"