Братът на Салма Хайек уби човек в катастрофа

Братът на Салма Хайек уби човек в катастрофа
Братът на Салма – Сами Хайек, е хоспитализиран с тежки наранявания. Снимка: www.aceshowbiz.com
A A+ A++ A

По-малкият брат на Салма Хайек – Сами, е убил човек във фатална катастрофа преди два дни. 40-годишният брат на звездата е изгубил контрол над своя скъп спортен автомобил и е влязъл в насрещното движение на булевард Sunset в Лос Анджелис.

Той се е ударил в пикап Toyota Tacoma, като един от пътниците в него си е ударил лошо главата и е починал на място. Сами Хайек е хоспитализиран, тъй като има няколко счупени ребра и лицеви разкъсвания, съобщи Us Magazine‎. Шофьорът на пикапа също е в болница със счупен крак. Инцидентът е все още в процес на разследване.

Сами е женен за дизайнерката на бижута Даниела Вилегас и двамата живеят в престижния квартал на Ел Ей „Холивуд хилс“. Сами работи като дизайнер на мебели и дори е проектирал неща за дома на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Властите все още се опитват да се свържат с близките на жертвата, която е описвана като мъж от мексикански произход на около 43 години.

Сами и Салма са родени в семейството на мексиканската оперна певица Диана Хименес Медина и бизнесмена от ливански произход – Сами Хайек Домингес, който е бил кмет на град Коацакоалкос, Мексико.

#Салма Хайек #Мексико #Брад Пит #Анджелина Джоли #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници