Интерпол издирва рапъра Играта

Интерпол издирва рапъра Играта
Рапърът Играта. Снимка: !no frame media
A A+ A++ A

Преди няколко дни рапърът Играта разбира, че е издирван от Интерпол и е обявен за общонационално издирване и в България.

Всичко това се разиграва след рутинна проверка на КАТ. Служителите на реда му съобщават, че е обявен за издирване. След това го завеждат в 5-о Районно управление.

„Накараха ме да пиша обяснения за нещо, което изобщо не знам. Единственото, което разбрах, е, че някой е използвал личността ми някъде. Нищо повече“, разказа Ивайло Иванов – Играта, пред ТВ7.

Рапърът решава да провери какво се случва и отива в СДВР, откъдето го успокояват, че няма да има проблеми и да не се притеснява. Тогава обаче той отива и до 3-о Районно в София, където му е адресната регистрация. „Като поисках справка, светнах като коледна елха. Веднага нахлуха служители на реда. Влязоха като барети. Добре, че момчето на гишето им обясни какъв е случаят, но пак бях привикан да давам обяснения“, оплака се Играта.

И до днес рапърът не може да получи информация за какво точно е обявен за издирване. Единственото, до което се е добрал сам, е, че Интерпол го търси за престъпление, извършено в Германия от някой, откраднал самоличността му. „Аз не съм стъпвал в Германия от 2006 г.“, обясни Ивайло Иванов.

#Ивайло Иванов #Играта #Интерпол #полиция #Германия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"