Яне Янев: Службите за сигурност имат агенти сред депутатите

Яне Янев: Службите за сигурност имат агенти сред депутатите
Янев посочи, че ДПС и БСП поддържат механизми, чужди на демокрацията, и не работят с политически средства, а като „икономически структури, мафиотски организации“.Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Службите за сигурност имат агенти сред депутатите в 42-рото Народно събрание и стоят в основата на „брокерството на народни представители“ – поне трима са били накарани да напуснат, заяви лидерът на РЗС Яне Янев в студиото на Би Ти Ви.

Янев така и не посочи имена – нито на агенти, нито на зависими, въпреки че коментарът бе, след като депутатът Красимир Стефанов напусна ГЕРБ.

„Една част от напусналите години наред служат на спецслужбите, друга част са зависими от тях, на трета част им се предлагат директно пари, за да напуснат парламентарните групи и да станат дементни – да забравят откъде са тръгнали и с коя партия са влезли в НС“, коментира Яне Янев.

Лидерът на РЗС посочи, че ДПС и БСП поддържат механизми, чужди на демокрацията, и не работят с политически средства, а като „икономически структури, мафиотски организации“.

#Яне Янев #ГЕРБ #ДПС #БСП #Янев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »