Последни думи в памет на Уитни

Последни думи в памет на Уитни
Близо четиричасовата погребална служба за Уитни Хюстън приключи с изпълнение на мегахита й "I Will Always Love You" в баптистката църква в родния й град Нюарк. Снимка: mirror.co.uk
A A+ A++ A

Към две от най-важните жени в живота на Уитни Хюстън - майка й и дъщеря й, на погребалната служба в родния й град Нюарк се присъединиха само най-близки приятели, получили покани.

ABC News публикува някои от изказванията на гостите на емоционалната прощална церемония в памет на легендарната певица:

„Благодаря на Бог за красивото цвете, което ми позволи да отгледам и да почитам 48 години", заяви майката на певицата.

„Никога не съм ти казала, че когато се роди, Светият дух ми каза, че няма да бъдеш с мен дълго", беше написала тя в програмата за церемонията.

Обляната в сълзи певица Алиша Кийс си спомни как Хюстън е подкрепяла младите изпълнители.

"Тя ни караше да се чувстваме силни, способни и обичани", заяви тя преди да изпълни песен в чест на певицата.

Музикалният ментор и продуцент на певицата Клайв Дейвис разказа за срещата им през 2983 г.

"Човек чака да срещне подобен глас през целия си живот. Чака за лице като това, усмивка като тази, присъствие като това, за цял живот. И когато един човек въплъщава всичко това, е, това взема дъха ти", заяви Дейвис.

Актьорът Кевин Костнър си спомни партньорката си от филма „Бодигард" като някой, с когото е делил общи интереси и ценности, като и двамата са отраснали с баптистката църква. Той си спомни за времето, когато Уитни се е явила на екранен тест за ролята на певицата във филма.

„Уитни, която познавах, все още се чудеше: „Достатъчно добра ли съм? Достатъчно хубава ли съм? Ще ме харесат ли те?". Това е, което я направи велика и което я препъна накрая", заяви Костнър.

Близо четиричасовата погребална служба за Уитни Хюстън приключи с изпълнение на мегахита й "I Will Always Love You" в баптистката църква в родния й град Нюарк.

На службата присъстваха някои от най-големите знаменитости на музикалната сцена и киното.

Много от членовете на църквата "Нова надежда", където певицата пее за пръв път като 11-годишно дете, си я спомниха като религиозна жена, която винаги е носила Библията със себе си.

#Уитни Хюстън #приятели #церемония #Нюарк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници