Виктория Бекъм: Бях най-щастлива в САЩ

Виктория Бекъм: Бях най-щастлива в САЩ
Виктория Бекъм признава, че се чувства най-щастлива в САЩ. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Виктория Бекъм сподели, че най-щастливият период от живота ѝ са 6-те години между 2007 и 2012, в които семейството ѝ живееше в САЩ. По това време съпругът на дизайнерката Дейвид Бекъм играеше във футболния клуб LA Galaxy и цялото им семейство живееше в Калифорния.

Според Виктория Щатите са мястото, където тя е оформила идеята си да стартира своя моден бизнес. Тя каза пред списание Allure следното: „Тези шест години в Америка бяха най-щастливите в моя живот. В тази страна възприемат много по-добре работещите жени, които искат да имат кариера и семейство и работят здраво, за да го постигнат“.

Вики винаги е казвала, че нейният съпруг е бил неотлъчно до нея.

Тя добавя пред изданието: „Дейвид е най-прекрасният човек, който някога съм срещала в живота си. Той е фантастичен баща, освен това е невероятно талантлив спортист и е прекрасен съпруг. Аз го подкрепях в кариерата му в продължение на много години, а сега той се гордее с моята работа. Ние си поделяме задачите у дома абсолютно поравно“.

Наскоро Дейвид обяви, че смята да основе свой собствен футболен клуб, базиран в Маями, САЩ. Това ще е повод цялото му семейство отново да се завърне да живее в САЩ.

#Виктория Бекъм #САЩ #Дейвид Бекъм #Калифорния #Маями

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"