Джони Деп получи награда за... грим

Джони Деп получи награда за... грим
Джони Деп призна, че обича да го гримират за роля. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Освен със своите забележителни актьорски превъплъщения Джони Деп вече може да се гордее и с отличие за най-добър грим. На церемония в Paramount Studios в Лос Анджелис бяха раздадени Наградите на Гилдията на стилистите.

За пръв път беше връчена и награда на актьор за впечатляващите му преобразявания за роли. 50-годишният Джони Деп грабна статуетката за незабравимите му трансформации в „Едуард Ножиците“, „Алиса в Страната на чудесата“ и „Чарли и шоколадовата фабрика“. След като бяха показани клипове с изпълненията му, Деп призна пред публиката: „Това е голяма чест, но след като го видях на екрана, осъзнах колко абсурдно нещо съм направил. Сериозно, защо продължават да ми дават работа? Направил съм много неща, може би трябва да се извиня за някои от тях, но няма“.

Звездата от „Самотният рейнджър“ призна колко му е харесвало лицето му да е напудрено в „Кошмари на Елм Стрийт“. „Открих, което е странно, че ми харесва да бъда обвит във всички тези неща. Като актьор пробвам нещо различно всеки път, с помощта на грим артисти, които изградиха цялата ми кариера“, каза Джони Деп по повод наградата за фантастичните образи, в които влиза.

#Джони Деп #Лос Анджелис #награди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници