Ексклузивна изложба на килими привлече българския елит

Ексклузивна изложба на килими привлече българския елит
Гръцката звезда Деспина Мирараки (втора отдясно наляво) по време на откриването на изложбата на килими в Шератон София. Снимка: M3 Communications Group, Inc
A A+ A++ A

Уникално изложение на ръчно изработени килими отвори врати в Шератон София Хотел Балкан.

Десетки ценители на оригиналните произведения използваха шанса да се запознаят на живо и с домакина на инициативата – гръцката звезда Деспина Мирараки.

Изложението предлага възможност за закупуване на място и е отворено за посетители всеки ден от 16 до 21 февруари от 10 до 22 часа в хотел „Шератон". Входът за всички е безплатен.

„Радвам се, че успях да реализирам това изложение и в България. Сигурна съм, че всички посетители ще бъдат впечатлени от голямото разнообразие от дизайни и цветове на нашите винаги ръчно изработени килими", сподели Деспина Мирараки.

„Тук българските ценители вече ме изненадаха с изтънчен вкус при избора на килими за дома, а аз се радвам, че мога да им предложа голям асортимент на преференциални цени", добави тя.

Откриването на изложбата бе официално отбелязано на изискан коктейл в присъствието на посланици, представители на българския елит и ценители. Гостите се възползваха веднага от възможността за закупуване на място, като бяха консултирани при избора си лично от гръцката звезда.

Марката „Деспина Мирараки" е световноизвестна с изящните ръчно изработени килими, внасящи уюта на Ориента във всеки дом. За кратко време печели голяма популярност с участията си в телевизионни предавания за представяне на уникати за дома.

Компанията „Деспина Мирараки" АД притежава два магазина в Маруси и Глифада, и обслужва над 10 000 клиенти годишно. Самата звезда Деспина Мирараки посещава всяка година десетки градове в Гърция и по света, откривайки изложби на килимите, които според нея „оживяват по уникален начин във всеки гръцки дом" вече 14 години.

#килими #Гърция #Атина #Шератон София Хотел Балкан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Търговия
Последно от Търговия

Всички новини от Търговия »