Росен Петров: I’ll be back

Росен Петров: I’ll be back
A A+ A++ A

Росен Петров излезе с видеообръщение към БТВ, в което „разкрива“ политическите спекулации от последните седмици. По редакторска преценка пълния текст на обръщението на Росен Петров публикуваме в рубриката „Шоу“. Без коментар.

„bTV винаги е била най-обективната телевизия, винаги е била политически най-точна и коректна.

Никой никога не е казал на някого кой да гостува и кой да не гостува. Никога, ама никога, повтарям – невър, никогда, не се е обаждал някой политик да каже какво иска, коя новина коя подред да е, да я има ли въобще или да я няма.

Нещо повече – аз никога не съм работил в bTV, 13 години в най-успешните им предавания. Слави Трифонов никога не е издигал г-жа Меглена Кунева за кандидат-президент в студиото на bTV и никога не е издигал кандидат за народен представител в неговото студио също така.

Моите продуценти и „Комиците“ никога не са правили турнета на БСП, ГЕРБ и Росен Плевнелиев. Ако случайно допускам грешка за турнетата, поради моята старост, то твърдя, и ви казвам истината и само истината, че тези турнета са били винаги абсолютно безплатни. Кълна ви се – един лев не са взели.

Освен това заедно с моя лидер Николай Бареков поемаме вината за самия Преход, ние сме виновни, че българският народ стана богат и щастлив, а политиците – бедни и нещастни.

Освен това поемам и вината за убийството на президента Кенеди, защото аз съм роден не през 1970 г., а през 1960 г. Тогава бях на 3 години, закараха ме до Америка и аз извърших това гнусно злодеяние.

И накрая – най-накрая, ще ви кажа кой назначи Делян Пеевски. Аз го назначих, по съвет на моя съратник Цветан Цветанов, но за това ни оказа натиск певецът Веселин Маринов. Имам записи за всичко, но още не са ми ги дали.

Благодаря ви, Бог да пази България, I’ll be back, Бареков обикаля държавата, а ние с Цвети оставаме сами.“

Видеото можете да гледате тук.

#Росен Петров #обръщение #бТВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"