Мариус Куркински: „Мечтаех за дом, съпруга и семейство“

Мариус Куркински: „Мечтаех за дом, съпруга и семейство“
A A+ A++ A

Предаването на Николета Лозанова ще покаже едно артистично и до болка откровено интервю на забележителната актриса Мария Сапунджиева с ненадминатия Мариус Куркински. Пред нея надареният с необикновен талант актьор и режисьор ще признае, че именно гостуващата в „Поверително от NL“ актриса е била причината да попадне в плен на театралното изкуство.

„Първо стана влюбването в театъра. Като дете ходех да гледам едни залези, които досущ приличаха на сцените от филма „Хан Аспарух“. Дори си мислех, че може един ден да играя тази роля. Един ден в училище ни раздадоха билети за театър за представлението „Шестте пингвинчета“. Тогава на сцената излезе ти. Така започна животът ми“, откровен е Мариус Куркински.

В събота зрителите ще се потопят в емоционалната атмосфера на една сватба, която бе сред най-строго пазените тайни на бившата групировка ВИС-2.

Само „Поверително от NL“ ще преведе зрителите през емоциите на сватбения ден за Жоро и Мая Илиеви - първата целувка, размяната на пръстени, първите глътки празнично шампанско, хвърлянето на букета на булката, VIP персоните, скромните родители на Мая Илиева и майката, дала живот на страховитите босове на ВИС-2 - Венка!

#Николета Лозанова #„Поверително от NL"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"