Нинова ще съди Найденов за клевета

Нинова ще съди Найденов за клевета
Депутатът от „Коалиция за България“ Корнелия Нинова ще заведе дело за клевета срещу министъра на земеделието Мирослав Найденов. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Депутатът от „Коалиция за България“ Корнелия Нинова ще заведе дело за клевета срещу министъра на земеделието Мирослав Найденов.

„Заради нашия сигнал до прокуратурата днес Мирослав Найденов панически заяви, че заемаме такава позиция, защото сме се облагодетелствали от дървената мафия и сега затова сме против системата, която той въвежда“, каза Нинова, цитирана от БГНЕС.

„Тъй като цитира моето име, завеждам днес дело за клевета срещу Найденов“, категорична бе тя.

„Не съм си намерила името на улицата, за да му позволявам да ме унижава“, подчерта депутатът.

„Ще има още оставки – Нели Нешева се освобождава за 12 000 лв., а Мирослав Найденов в момента злоупотребява с кризата с дърва и извън закона, нерегламентирано, обогатява свои приближени фирми с около 2 000 000 лв.“, добави Нинова.

„Смятаме, че оставката на управителя на Здравната каса г-жа Нели Нешева е абсолютно наложителна. Кадрите на ГЕРБ се самозабравиха“, каза още Нинова.

Според нея от ГЕРБ са станали арогантни и се самооблагодетелстват на гърба на българите. Червените народни представители предлагат да се види по министерства и ведомства какви пари са получавани като бонуси.

По думите на Нинова от левицата  разполагат с информация за такива в Министерството на земеделието и в Министерството на финансите.

#Корнелия Нинова #Нинова #Коалиция за България #Мирослав Найденов #Найденов #министър на земеделието и храните #дело #клевета #дървесина #бонуси #Нели Нешева #управител на НЗОК #оставка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Земеделие
Последно от Земеделие

Всички новини от Земеделие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"