Криско и 100 Кила триумфираха на 359 Hip-Hop Awards

Криско и 100 Кила триумфираха на 359 Hip-Hop Awards
Криско и компания на наградите. Снимка: Хайлайф
A A+ A++ A

На пищна церемония в НДК бяха раздадени вторите по рода си награди в българския хип-хоп. Големият победител на 359 Hip-Hop Awards се оказа Криско. Рапърът от Габрово бе отличен с цели 5 награди по време на събитието - за „Песен на годината“ (за суперхита "Министър на веселието“), „Най-добър beatmaker/музикален продуцент“, „Най-гледан клип в YouTube“, „Най-добра колаборация“ и „Най-ротиран клип в The Voice Radio & TV Bulgaria“.

100 Кила пък бе избран за „Най-успешен рапър“ за 2013 година, като варненецът триумфира и в категорията „Най-добър албум за Zla10“, съобщи avtora.com. С награди от церемонията си тръгнаха още няколко популярни български изпълнители като Лора Караджова, Бобо, Атила и други.

Легендата на родния хип-хоп Spens пък бе почетен с приз за цялостен принос към сцената. Самата церемония, чието начало се забави с около час и половина, обаче остави горчив вкус у меломаните, които я посетиха. Една от големите атракции на вечерта трябваше да бъде живо изпълнение на носителката на Grammy - Eve. Хип-хоп изпълнителката обаче така и не се появи в НДК. Другите международни звезди - Redman и M.O.P., все пак бяха на линия и се качиха на сцената.

#Криско #НДК #Лора Караджова #Бобо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници