Бил Клинтън и Елизабет Хърли имали афера?

Бил Клинтън и Елизабет Хърли имали афера?
Бившият президент на САЩ и Лиз Хърли са били доста близки. Снимка: www.mirror.co.uk
A A+ A++ A

Истински скандал се разрази в САЩ след разкритието, че бившият президент Бил Клинтън и актрисата Елизабет Хърли са имали тайна афера. Двамата поддържали връзка в продължение на години и дори правили секс в Белия дом под носа на съпругата на Клинтън – Хилари.

Тези разкрития направи бивш приятел на актрисата – Том Сийзмор, който дава подробности за връзката във видео, което стига до медиите. Той обяснява, че лично Бил Клинтън се свързал с него, за да иска телефона на Хърли. Тя веднага се съгласила да правят секс.

„Елизабет, аз съм твоят шеф и пращам самолет да те вземе след три часа. Достатъчно ли е за теб? Не ми увъртай. Аз съм президентът на Америка“, заповеднически заявил бившият президент. Сийзмор разкрива, че това била първата им среща, а всичко прераснало във връзка.

Двойката често посещавала имението на семейство Клинтън в Санта Моника. Те обаче не били сами, а в компанията на приятели, с които се забавлявали край басейна. Веднага след разкритията Елизабет Хърли заяви, че това въобще не е истина.

От telegraph.co.uk. обаче коментират, че Лиз Хърли вероятно е била принудена да отрече слуховете за аферата.

#Бил Клинтън #Елизабет Хърли #Санта Моника

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници