Калин Врачански заминава за Холивуд

Калин Врачански заминава за Холивуд
Звездата от „Стъклен дом“ – Калин Врачански, е избран да бъде специален гост на престижните Film Independent Spirit Awards. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Актьорът, изпълняващ главната роля в сериала „Стъклен дом“ - Калин Врачански, е получил покана за церемонията по връчването на наградите Film Independent Spirit Awards в Лос Анджелис.

Звездата от „Стъклен дом“ - Калин Врачански, е избран да бъде специален гост на престижните Film Independent Spirit Awards, предаде bTV.

Актьорът ще представи страната ни на световния кинофорум, който ще се проведе за поредна година в Лос Анджелис.

На 25 февруари, само ден преди връчването на наградите „Оскар“, плажът на Санта Моника ще стане арена на вечния полет на независимия дух на киноизкуството.

Калин Врачански ще бъде в компанията на имена от ранга на Кевин Спейси,  Самюъл Джаксън, Кийра Найтли и Робърт де Ниро.

Посещаването на подобни форуми дава изключителен шанс на актьорите да се запознаят и де се представят пред световната киноиндустрия.

27-ата годишна церемония по връчването на Наградите за независимо кино ще събере някои от най-известните имена на световната филмова сцена за една различна надпревара, в която водещи са духът на творците и техните идеи, реализирани извън обичайната високобюджетна рамка на холивудските продукции. Водещ на събитието е нашумелият комик Сет Роуджън.

#„Стъклен дом“ #Холивуд #актьор #Калин Врачански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"