Камата стана лице на великолепна осморка

Камата стана лице на великолепна осморка
Камата живее във Флорида и пътува до Мексико. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Камата седна на една маса с велики фигури от играта за анонсиране на изключителен шампионски турнир. На пресконференция в Маями редом до Кавалера на „Златната топка“ седнаха Йън Ръш, Емилио Бутрагеньо, Рууд Гулит, Пол Скоулс, Даниеле Масаро и Бруно Конти.

Те представляваха колоси на Стария континент, които през лятото ще играят в Щатите нещо като минииздание на Шампионската лига. Реал (Мадрид), Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Манчестър Сити, Милан, Интер, Рома и Олимпиакос ще участват в Международната шампионска купа от 26 юли до 4 август.

Най-популярният по света българин е лице на идеята. Местожителството му в момента е точно Маями, където е финалът на надпреварата. Великолепната осморка клубове в турнира има общо 27 купи на европейските шампиони.

Вечерта преди брифинга и обявяването на инициативата Стоичков потъна в спомени „от старите ленти“ на вечеря с Ръш, Гулит и Бутрагеньо. Както подобава на „местен“, Камата бе домакин на компанията велики в ресторант в Маями, пише „Труд“.

Стоичков живее във Флорида, но пътува често до Мексико, за да коментира мачове от местното първенство. Договорът му с медийния гигант „Телевиса“ включва и отразяване на мондиала в Бразилия.

#Флорида #Маями #Мексико #Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници