Гала чувства вина за бившата съпруга на Стефан

Гала чувства вина за бившата съпруга на Стефан
Гала чувства мъка, че е разделила Стефан и бившата му съпруга. Снимка: www.sofiautre.bg
A A+ A++ A

Гала разкри в новия брой на списание LOVE style, че все още ѝ тежи обвинението от бившата съпруга на приятеля ѝ Стефан, че е развалила семейството им.

„Много трудно преживявам такива неща и това продължава да ми тежи. Разбира се, давам си сметка, че има няколко истини за всичко, което се е случило. Със сигурност тази на бившата жена на Стефан е различна от моята. На Стефан истината също съществува. Докривя ми, че никой не го попита него. Мога да кажа, че нашата любов не е причина за тяхната раздяла. Затова и не усещам грях, но ми е много мъчно“, казва водещата.

Преди няколко години бившата съпруга на Стефан Росица Николова обвини Гала, че е погазила щастието на семейството ѝ, без да се съобрази с факта, че дъщеричката им Никол тогава е била само на няколко месеца.

Според Росица нямало нищо вярно в историята, че Гала и Стефан са се събрали след развода им. Когато разбрала, че съпругът ѝ изневерява с ТВ водещата, Росица ѝ изпратила съобщение, че Стефан има жена и дете, на което получила отговор: „Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се защо твоят мъж е при мен, а не при теб“.

#Гала #Стефан #Росица Николова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници