Сватба с барбекю за Джони Деп и Амбър Хърд

Сватба с барбекю за Джони Деп и Амбър Хърд
Амбър и Джони планират малка сватба с барбекю. Снимка: www.verbalslap.com
A A+ A++ A

Джони Деп и Амбър Хърд планират малка сватба с барбекю, която ще се състои на частния остров на актьора на Бахамите. Миналата седмица стана ясно, че 50-годишната холивудска звезда е предложил брак на 27-годишната блондинка, и то с доста огромен годежен пръстен.

Според слуховете двамата вече са обсъдили идеята да сключат брак на интимна церемония, обградени само от най-близките си роднини и приятели, и така да избягат от блясъка на Лос Анджелис.

Вестник Daily Star пише, че двамата планират да се венчаят боси на плажа, а след това Джони да забавлява гостите като сам свири на живо своята музика.

Деп и Хърд се срещнаха през 2011 г. на снимачната площадка на лентата „Дневникът на едно пиянде“. Връзката им обаче стана официална чак през лятото на 2012, след като той се раздели с дългогодишната си половинка Ванеса Паради (майка на двете му деца Лили Роуз и Джак). Източник, близък до актьора, твърди, че той дори е кръстил един от плажовете на своя остров на името на своята годеница, а именно „Заливът на Амбър“.

#Амбър Хърд #Джони Деп #Бахамите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници