Рут Колева кара скутер в Бали

Рут Колева кара скутер в Бали
Рут се наслаждава на топлото време в Бали. Снимка: hashtag.bg
A A+ A++ A

Младата сензация Рут Колева е взела импулсивното решение да се отърси от сивото ежедневие с почивка в Бали.

Тя описва преживяването си в социалната мрежа Facebook като много презареждащо и допълва: „Как стигнах в Бали? Реших го преди 3 дни и сега съм тук. И още не ми се вярва къде се намирам. В момента е 30 градуса, с лек бриз от морето (което е „чай“). Има кокосови орехи, мили хора, невероятен плаж и дзен спокойствие. Преди месец взех книжка, а днес карах за първи път в живота си скутер, при това в лявата лента (да, страх ме е).

Спя на най-приказното място и си общувам със страхотни и отзивчиви хора. Защо го направих?…ще ви кажа като си тръгна… Но се чувствам смела, защото често забравям колко шарен, богат и невероятен е света и колко много искам да науча за него. Пиша това, защото ви пожелавам да видите това място, да се вдъхновите и да направите неща от които ви е поне малко страх.“

Припомняме, че Рут Колева ще пее на живо по Би Би Си в Лондон, а песента й Dissonant от албума й Ruth беше включена в шоуто на Хюи Морган в програмата на Би Би Си 2. Певицата е поканена да покаже вокални възможности в предаването на музикалния журналист Робърт Елмс на 14 февруари, когато ще бъде и негов гост.

#Рут Колева #Лондон #Бали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »