Първанов: Според БСП няма бъдеще в промяната

Първанов: Според БСП няма бъдеще в промяната
Според Първанов АБВ ще сформира коалиция.
A A+ A++ A

Вицовете на Станишев за АБВ не са смешни. Познавам тази практика - Станишев и Борисов се замеряха с вицове и така от виц на виц загубихме изборите. Това каза пред бТВ във вторник лидерът на движение АБВ Георги Първанов.

„БСП очевидно смята, че няма бъдеще в промяната. Аз бях този, който върна Калфин в политиката. Самият Калфин призна грешката си, че си е тръгнал. Това, че аз не съм снел доверието си от него, показва, че е по-доброто решение, отколкото да ги заклеймиш“, посочи Първанов. „Няма избори, които Сергей Станишев да не е загубил“, припомни той.

В отговор на коментара на Станишев, че напускането на Ивайло Калфин е като смяна в 90-ата минута на мача, Първанов заяви: „Не знам колко разбира от футбол Станишев, но мачът в 90-ата минута вече е приключил и смените тогава нямат значение. Сергей Станишев изглежда стои стабилно и ще стои още дълги години в БСП. Това не пречи да има организация, която да реализира левите идеи. Нашата голяма амбиция е да реализираме национални идеи“, каза Първанов.

„АБВ ще сформира коалиция, а не партия, която да реализира идеите и да работи. Ще заложим на темата за родолюбието и ще развием идеи“, посочи Първанов.

#Георги Първанов #АБВ #БСП #Сергей Станишев #Ивайло Калфин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"