Дни преди Олимпиадата – само 3 от 20 хотела са готови

Дни преди Олимпиадата – само 3 от 20 хотела са готови
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Въпреки твърденията на организаторите, че приготовленията за олимпийските игри в Сочи вървят по план, започнаха първите проблеми. Олимпийските игри в Сочи стартират на 7 февруари и явно по обектите ще се работи едва ли не до същия ден.

Според информация на доста чуждестранни медии все още една голяма част от хотелите и местата за настаняване са в процес на завършване, пише в. „24 часа“.

Най-тежко е положението в планинския курорт Роза Хутор, където ще се проведат състезанията в ски дисциплините. Много от пристигналите журналисти трябва с часове да чакат, за да бъдат настанени, тъй като помещенията не били завършени.

Австралийският член на МОК Кевин Госпар избухнал гневно на заседание, когато научил, че едва 3 от 20-те хотела в Роза Хутор са изцяло завършени.

„В следващите дни явно ще трябва да се даде последен напън, но това в никакъв случай не е нещо ново при провеждането на форум от подобен мащаб. Като цяло може да се каже, че в Сочи са готови за олимпийските игри. Организаторите дават всичко от себе си и не вярвам да се появят сериозни проблеми“, обяви президентът на МОК Томас Бах.

#Сочи #МОК #Томас Бах

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Сочи 2014
Последно от Сочи 2014

Всички новини от Сочи 2014 »