Петков: АБВ се демонизира от медиите

Петков: АБВ се демонизира от медиите
Според Петков не може да се говори за любов между БСП и АБВ.
A A+ A++ A

„Не разбирам тази омраза и отрицателна енергия, която се излива срещу нас. За самоизключването си знам, колкото и вие. Доколкото знам, това трябва да стане с официално писмо през кабинета на председателя.“

Това заяви бившият вътрешен министър и участник в АБВ Румен Петков в сутрешния блок на Нова телевизия във вторник. Според него новият проект и бившият президент Първанов се демонизират в медиите.

Думите на Петков са по повод информацията, че всички членове на левицата, които подкрепят инициативата на Първанов, се очаква да бъдат изключени от партията на пленума на партията в събота. Бившият президент и бивш председател на БСП Георги Първанов отказа да се покае за решението да регистрира самостоятелна листа, начело с Ивайло Калфин, за евровота.

„Този номер със самоизключването ще има съществен принос в международния план на партийното строителство. Ако говорим за неизпълнението на партийни решения, то изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група са се самоизключили отдавна“, допълни той.

#Румен Петков #АБВ #Георги Първанов #Ивайло Калфин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"