Нов скандал в гимнастиката

Нов скандал в гимнастиката
A A+ A++ A

Пореден скандал избухна в Българската федерация по художествена гимнастика.

Президентът на организацията Илиана Раева изрази своето възмущение от интервю, дадено от Силвия Митева, в което заявява, че централата й пречи да се развива в желаната от нея посока, съобщава „Гонг“.

Илиана Раева обяви, че ще предложи на Управителния съвет на БФХГ да накаже доскорошната състезателка на националния отбор за уронване престижа на федерацията.

„Интересен завой направи Силвия Митева по повод БФХГ. В интервюто си по бТВ тя казва, че в България повече за нея не е имало място нито като треньор, нито като съдия. Изключително грозна постъпка“, сподели Илиана Раева.

„На Силвия Митева аз бях тази, която й предложи да го направим така, както би й отивало на нея. Да има бенефис на Световната купа. Правете си изводите. Аз се чувствам лично обидена и засегната за първи път, наистина. И съм се грижила за тях, за нея и за нейната майка. Тя не може в нищо да ме обвини, в нищо. Аз мога, но никога няма да го направя. Възмутена съм, темата за Силвия Митева я приключвам така“, коментира още Раева.

#Илиана Раева #Силвия Митева #гимнастика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »