Виктория Бекъм: Съучениците ми ме тормозеха

Виктория Бекъм: Съучениците ми ме тормозеха
Мисис Бекъм признава, че е била тормозена от съучениците й.
A A+ A++ A

Виктория Бекъм сподели, че когато е била ученичка, нищо не е подсказвало, че един ден ще бъде толкова популярна. Мисис Бекъм призна, че е била тормозена от съучениците си и че категорично е била аутсайдер, който не се е вписвал в училищната среда. Бившата певица от суперуспешната група Spice Girls твърди, че не е била готина в училище, тъй като е била фокусирана върху преследване на сценична кариера, нещо, което е дразнело връстниците ѝ.

Тя заяви пред испанското издание на списание Vanity Fair следното: „Аз сънувах, че съм на сцената, но това е една трудна част от живота ми. Страдах от тормоза на съучениците си. Не се вписвах никъде ... Бях твърде амбициозна и положих много усилия, за да бъда това, което съм днес. Уважавах учителите и правилата, а след училище ходех на уроци по танци, пеене и актьорско майсторство. В същото време останалата част от децата от класа ми се криеха, за да пушат и такива неща. Те смятаха, че това е готино, а на мен не ми допадаше“.

След като приключи музикалната си кариера, Виктория стартира своето амплоа като моден дизайнер, което е точно толкова успешно, както и първото ѝ.

#Виктория Бекъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"