Кейти Пери е убедена в съществуването на НЛО

Кейти Пери е убедена в съществуването на НЛО
Кейти Пери ще пита Обама дали вярва в НЛО.
A A+ A++ A

Кейти Пери е убедена, че съществуват извънземни форми на живот, и би искала да попита американския президент Барак Обама дали и той вярва в тях. „Виждам нещата по духовен начин. Вярвам в астрологията. Вярвам и в извънземните. Гледам към звездите и си представям: Колко ли сме самовлюбени, за да мислим, че сме единствената форма на живот? В смисъл, ако връзката ми с Обама стане по-добра, ще му задам този въпрос. До момента не е имало подходящ момент“, сподели изпълнителката на „E.T“.

Родителите на брюнетката – Кийт и Мери Хъдсън, са християнски пастори, но певицата призна, че идеята ѝ за вярата се е променила през годините.

„Вярвам в космическа енергия, която е по-голяма от мен. Не вярвам в Бог, който изглежда като старец, седящ на трон, с дълга брада... Освен това не вярвам и в съществуването на Ад и Рай като място“, каза дамата в новия брой на американското GQ.

Въпреки това звездата се е молела дълго на Господ като малка. На 11 години Пери е мечтаела за големи гърди и се надявала Бог да ѝ помогне да ги получи. „Лежах по гръб една вечер и гледах към стъпалата си. Помолих се на Господ за следното: Боже, моля те нека имам толкова големи гърди, че да не си виждам стъпалата като лежа. Той чу молбите ми“, издаде певицата.

#Кейти Пери #Барак Обама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници