Къде да пътуваме през 2014 г. според зодията ни?

Къде да пътуваме през 2014 г. според зодията ни?
A A+ A++ A

Както знаете, всеки човек според датата на раждане притежава зодиакален знак, но по-интересното е, че според астролозите за всеки знак има страни, където той се чувства най-добре. Ето защо в някои страни се чувстваме уютно и спокойно, като у дома си, а в други ни мъчи чувството на постоянна тревога, дискомфорт и искаме по-скоро да напуснем това място.

Миналата седмица Ви представихме първата част на това къде можем да пътуваме. Сега Ви представяме и останалите зодиакални знаци.

Везни - Вие си знаете - обичате да пътувате! За тази година, пък и не само, се препоръчва да посетите Япония, Южна Африка и Тайланд, това са все места, където представителите на тази зодия могат да научат и опитат нещо ново.

Скорпионът обича да получава всичко - независимо дали ще се отдадат на пълен мързел по цял ден, или на неспирно обикаляне по нощните заведения, те задължително трябва да се насладят максимално на това, което са избрали. Идеални дестинации са: Непал, Испания, Гърция, Израел,  Дубай и Китай. Те искат ваканция, която да  предизвиква с екзотиката, да вдъхновява и да се превърне в преживяването на живота им.

Стрелец - Това са хора, които никога не оставят своя избор за последния момент, тъй като за тях е важно при всяко пътуване да извлекат максимума - „трябва да разгледам и опитам всичко“. Най-подходяща ваканция биха имали в Сингапур, САЩ, Португалия, като също ще им бъде интересно в Унгария, Испания и страните от Латинска Америка.

Козирог - Със своя девиз „Аз действам“, представителите на тази зодия трудно могат да бъдат откъснати от своята работа. Макар и със силен характер, Козирогът, когато избере да пътува, търси добра организация и комфорт. Това е и причината да се чувстват добре във Финландия, Естония, Белгия, Русия, Франция и разбира се, Обединените арабски емирства. Най-много обаче ще ги очарова аскетичната красота на Тибет и величието на  Великобритания.

Водолей - представителите на този зодиакален знак търсят приключения и ако зависи от тях, ще пътуват до Марс. Поради липса на такъв туристически маршрут, те биха могли да посетят просторните ширини на Русия, Канада, както и на далечната Австралия. Те не обичат да пътуват сами, защото искат  почивката им  да  е шумна и изпълнена с много емоции. Любими места също ще им  бъдат: Малайзия,  Бразилия, Кипър, Испания и  Швеция.

Риби - дали има някой, който ще се изненада, че Рибите си търсят мечтаната почивка на място около воден басейн? Добри дестинации  за тях са Хърватия, Перу, Египет, както и  Израел, Нова Зеландия, Индонезия, Тайланд и Турция. Подобно на Водолея и те обичат да пътуват в компания, защото на тях им е заложено да са душата на тази компания.


#2014 #хороскоп #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"