Григор Димитров - Рафаел Надал 6:3, 2:3

Григор Димитров - Рафаел Надал 6:3, 2:3
Снимка: www.tennis24.bg
A A+ A++ A

Григор Димитров и Рафаел Надал са на "Род Лейвър Арена" за мача помежду си от четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън. В първия сет нашето момче спечели с 6:3!, предаде "Гонг".

Пред многобройната българска агитка, мачът започна мечтано за Григор - отличен сервис гейм и пробив още в първия възможен момент за 2:0! Димитров взе и трети пореден гейм преди номер 1 в света да спечели подаването си на нула за 3:1. Последва първият по-труден гейм за българина, в който се стигна до 40:40. Това обаче не притесни Гришо, който след две отлични разигравания стигна до 4:1.

Последваха два перфектни гейма за сервиращите, в които те не дадоха точка на съперника. Надал взе и следващия, за да се стигне до ситуация, в която Григор сервираше за спечелване на сета. Геймът започна лошо за хасковлията, който губеше с 0:30, но в този момент показа, че е израснал много и благодарение на три поредни аса при 15:30 спечели гейма, а с това и сета! Втори сет За съжаление вторият сет не започна добре за Димитров.

Надал взе сервиса си, след което много търпеливо и методично стигна до два шанса за пробив, възползва се от втория и поведе с 2:0. В следващия гейм обаче Надал бе много слаб на своя сервис, направи внушителните три двойни грешки и на практика сам върна пробива пасив на Григор.

Димитров обаче се възползва перфектно и спечели на 0 своето подаване, за да изравни за 2:2. Последва дълъг гейм, в който Григор стигна до равенство, но Надал все пак успя да поведе с 3:2.

#Григор Димитров #Рафаел Надал #Димитров #Надал #гейм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"