Джоли се разплака на премиерата в Сараево

Джоли се разплака на премиерата в Сараево
Филмът на Анджелина разказва историята за насилието над жените по време на войната в Босна от 1992 до 1995 г. Снимка: Reuters
A A+ A++ A

Кинозвездата Анджелина Джоли се разплака по време на премиерата в Сараево на филма й „В земя на кръв и мед“.

Анджелина Джоли пристигна в Сараево заедно с партньора си Брад Пит, за да представи първия си режисьорски филм, предаде БГНЕС.

Прожекцията на филма бе в спортната зала „Зетра“ пред около 5000 души. Джоли поздрави присъстващите на босненски: „Добър вечер! Благодоря Ви, че днес сте тук!“. След това през сълзи тя говори пред публиката, която стана на крака и непрекъснато я аплодираше.

„Филмът припомня за случилото се по време на войната в Босна и Херцеговина, но в същото време разказва за тази прекрасна страна - Босна и Херцеговина“, след тези думи на Анджелина публиката изпадна в екстаз и я аплодира дълго време.

„Много добре осъзнавам, че този филм ни връща към кървавите емоции, но чрез тях припомняме за страданията, които всички вие преживяхте“, каза още Джоли.

На премиерата присъства целият политически и обществен елит на Босна и Херцеговина. В залата бяха много дипломати и чужди представители в Сараево.

Филмът на Анджелина разказва историята за насилието над жените по време на войната в Босна от 1992 до 1995 г.

Лентата проследява любовта между млада мюсюлманка (в ролята Жана Марянович) и сърбин (Горан Костич), които се озовават в противоположни лагери сред избухването на конфликта. Всички актьори, които играят във филма, идват от страни от бивша Югославия.

Анджелина Джоли и Брад Пит са една от най-прочутите двойки в американското кино. Двамата отглеждат шест деца, от които три са осиновени.

#Анджелина Джоли #Сараево #премиера #В земя на кръв и мед #Брад Пит #Босна и Херцеговина #война #Горан Костич #Югославия #кино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »