Евгения Раданова ще води предаване за игрите в Сочи

Евгения Раданова ще води предаване за игрите в Сочи
A A+ A++ A

Олимпийската шампионка Евгения Раданова ще бъде водещ на предаването "Днес на игрите с ...", което ще се излъчва от студийния комплекс на БНТ в Олимпийския парк в Сочи.

Голямата българска спортистка притежава три медала от две олимпиади. Тя е световна рекордьорка в шорттрека и седем пъти абсолютен европейски шампион.

„Телевизията не е моята естествена среда, но ще се опитам да предам емоцията от олимпийските игри в Сочи.", сподели Евгения Раданова. Та ще коментира и церемониите по откриването и закриването на най-големия спортен форум.

В ефира на БНТ журналистът от ИТАР-ТАСС Игор Ленкин предаде факела от щафетата с олимпийския огън на генералния секретар на БОК Белчо Горанов. Той ще се включи в церемонията по пренасянето му  на 22 януари в Ростов на Дон, пробягвайки 300 метра.

Най-интересното от олимпийските арени ще бъде обобщавано в студийната програма „Днес на игрите с Евгения Радавова" в 21 часа.

Състезанията от деня ще попадат във фокуса на „Линия Сочи", която ще се излъчва вечер от 23 часа и сутрин от 6:30 часа по БНТ 1 и в 8:30 часа по БНТ 2 и БНТ HD.

Най-очакваният момент е церемонията по откриването на Олимпийските игри. Грандиозният спектакъл, който домакините обещават, е на 7 февруари, с начален час 18:00 по БНТ1 и БНТ HD.

#Евгения Раданова #Сочи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници