Ким Кардашян пише първата си книга

Ким Кардашян пише първата си книга
Ким Кардашиян ще става писателка. Снимка: www.flickr.com
A A+ A++ A

Новото начинание на звездата Ким Кардашиян е да напише първата си книга. Всъщност любимата на Кание Уест вече работи върху проекта, който ще се базира на собствения опит на Ким и живота ѝ под светлините на прожекторите.

Източник заяви: „В книгата става въпрос за заплетения любовен живот на три сестри с натрапчива майка, която се опитва да го направи голямо в Холивуд. Сюжетът ще се фокусира върху сестрите Кай и Кариса, които се опитват да бъдат модели, и Калей, която иска да стане певица“.

33-годишната Ким споделя, че пише романа с помощта на „писател в сянка“, който ѝ помага с професионалните си съвети. Очаква се книгата да бъде изпълнена с „много измама, лъжи и отмъщение“.

Пред вестник Daily Star източник заяви: „Тя не е най-великият писател, но има богато въображение и познава Холивуд отвътре и отвън“. Годеницата на Кание Уест се надява литературното ѝ начинание да доведе до други творчески проекти. Анонимният източник добавя още, че книгата трябва да бъде завършена до няколко месеца и че звездата обмисля някой ден тя да бъде превърната в телевизионен сериал.

#Ким Кардашиян #Холивуд #Кание Уест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"