Турци готови да инвестират в „Тракия икономическа зона“

Турци готови да инвестират в „Тракия икономическа зона“
Българските бизнесмени представиха предимствата на „Тракия икономическа зона“ в Бурса.
A A+ A++ A

България е членка на ЕС и за турските инвеститори това може да представлява голямо предимство. Ако успеете да презентирате добре „Тракия икономическа зона“, имате големи шансове наши фирми да инвестират в нея в автомобилния сектор и селското стопанство, заяви областният управител на Бурса Мюнир Каралоглу.

Водеща новина в регионалните медии на над 3-милионния мегаполис бе 3-дневното посещение, от 13 до 15 януари, на българска бизнес делегация, водена от двамата управители на „Тракия икономическа зона“ - доц. д-р инж. Никола Добрев и инж. Пламен Панчев. Целта на визитата бе опознаване на търговско-индустриалните зони и възможностите за инвестиции в двете страни. Новината е номер едно и в официалния сайт на валията на Бурса.

„България е най-близкият ни съсед. Има много причини да развиваме добросъседството си“, каза губернаторът Каралоглу при срещата си с инж. Добрев, инж. Панчев, Фаик Коркмаз - мениджър от „Сиенит Холдинг“ и зам.-председател на Общинския съвет на Куклен, и кмета на побратимената община Орханели г-н Ирфан Татлиоглу.

Българските бизнесмени представиха предимствата на „Тракия икономическа зона“, един от най-мащабните български икономически проекти.

#Бурса #Мюнир Каралоглу #Никола Добрев #инж. Пламен Панчев #България #ЕС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"