Николета преследва Мариан Кюрпанов

Николета преследва Мариан Кюрпанов
Мис Тен агент ще е нов персонаж в предаването. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Папараците на Николета Лозанова тръгнаха по петите на Мариан Кюрпанов. Моделът бе провъзгласен за модна икона на 2013, което го прави желан гост на всички светски партита и лесна мишена за проследяване.

Бдителният екип на водещата се ориентира по кафявото сако, с което Кюрпанов неизменно присъства на всяко събитие. Модната икона ще блесне в едно от най-забележителните стилови превъплъщения, разкрит в архивни кадри, с които разполага само Николета Лозанова.

Нов скандален персонаж с кодово име Мис Таен агент ще се появи в събота, 18 януари, от 22:30 часа в предаването „Поверително от NL“. Самоличността ѝ ще остане тайна, тъй като ще действа под прикритие по следите на известните. Мисията ѝ ще бъде да разнищва всички скандали, да търси доказателства, свидетели и улики.

В предаването тази събота клюкарката Лиляна ще разкрие истината за случилото се с нея през тази седмица. „В момента се води полицейско разследване по жалбата, която подадох в полицията след неприятния инцидент с мен. Аз самата нямам никакви телесни повреди“.

Телевизионният таблоид ще излъчи втората, нецензурирана част на интервюто на двете риалити звезди, запознали се пред камерата на „Поверително от NL“ – Пацо и Пенка. За секса, романтиката, клюките, лъжите, образованието и първия път – Пацо не се срамува да пита, а Пенка не се свени да бъде откровена.

#Николета Лозанова #Лиляна #Пенка #Мариан Кюрпанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници