Борисов сезира Цацаров за записите на „Галерия“

Борисов сезира Цацаров за записите на „Галерия“
Борисов ще сезира главния прокурор за предполагаемите записи на в. „Галерия“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Отивам да внеса сигнал до главния прокурор за това, което се говори тези дни, за записи от дома ми, за предупреждението ми от Местан и Цонев, че такива записи ще излизат, отново по старата ченгеджийска схема – през „Галерия“, някой уж дал, някой уж притежавал, някой уж еди-какво си казал.“

Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на агенция „Фокус“. Борисов уточни, че сигналът е срещу Кристина Патрашкова и това, което тя е казала в сряда – за наличието на записи на разговори между Бойко Борисов, Георги Първанов и Румен Петков.

„Не мога да разбера как месеци наред се говори, че нашето правителство подслушвало, за нито един никъде не излезе запис, освен от моя дом. Затова сега отивам при прокурора, в деловодството да си внеса жалбата и се надявам този път извършителят да бъде задържан, наказанието е 10 години затвор“, заяви той.

На въпрос как ще коментира изказването на Лютви Местан за коалиция между Борисов и Първанов, Борисов заяви: „Не според Лютви Местан, според коалиция обръчи от фирми, защото БСП и ДПС е коалицията от обръчи от фирми. Нека не се прави на толкова интересен, защото много е притеснен – и той, и всички от БСП“.

#Кристина Патрашкова #галерия #ГЕРБ #БСП #Лютви Местан #Румен Петков #Георги Първанов #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »