Патрашкова с доказателства за среща Първанов – Борисов

Патрашкова с доказателства за среща Първанов – Борисов
Снимка: dnes.dir.bg
A A+ A++ A

„След като се стигне до делото, във всички случаи ще предоставя доказателствата, с които разполагам. Може и преди това да прозвучат част от записите, с които разполагаме.“

Това заяви главният редактор на вестник „Галерия“ Кристина Патрашкова по повод заплахата на Георги Първанов да съди изданието, което твърди, че се е състояла среща между Бойко Борисов и Георги Първанов за колаборация между двамата.

Патрашкова отново подчерта, че е доволна, че в обществото е започнал важен дебат. „Доволна съм, че в обществото се води важен политически дебат – за коалициите, партньорствата в политиката и задкулисието. Смятам, че това е полезното“, каза главният редактор на „Галерия“ и добави: „Но щом като г-н Първанов така държи, да урежда отношенията си с журналисти чрез съд. Това е, разбира се, негово право“, съобщи БГНЕС.

Попитана дали от „Галерия“ ще извадят тези записи, г-жа Патрашкова отговори: „Той твърди, че няма такива срещи, че няма никаква колаборация с г-н Борисов. Ние твърдим обратното. В момента сме в ситуация дума срещу дума. Първанов ще се опита да докаже своята правота, а ние нашата“.

В ефира на Нова телевизия в четвъртък Първанов отрече да се е срещал с лидера на ГЕРБ от години.

#Кристина Патрашкова #Георги Първанов #Бойко Борисов #галерия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »