Астрологът Хули Леонис: 2014 г. ще е предизвикателна за всички

Астрологът Хули Леонис: 2014 г. ще е предизвикателна за всички
Снимка: Евелина Италианска
A A+ A++ A

Хули Леонис е завършил специалност класическа астрология в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на взаимоотношенията, прави консултации на английски, испански и френски език. Има публикации в различни онлайн издания и е част от предаването „Денят отблизо с Мария" по БНТ 1.

Какво могат да ни кажат планетите за настоящия момент?

Януари месец е много труден по отношение на любовта. Планетата, която се свързва с любовта – Венера, е ретроградна до края на месеца. Това означава, че ние ще се изправим пред стари ситуации. Не е препоръчително да започваме нови връзки през този период, обаче на много хора ще им се наложи да започнат такива връзки. Те ще са много интензивни и специални, но не можем да очакваме те да са дълготрайни. Съветвам хората да не сключват брак през този период и да не правят бизнес партньорства, които искат да са дълготрайни.

Трябва да внимаваме с взаимоотношенията?

През новата година ще трябва да наблегнем на морал и коректност във взаимоотношенията, на доверие между хората, което предполага дълготрайност. Без доверие ще боксуваме в една ситуация, тогава масите ще недоволстват, защото няма да има развитие. Целта ни през 2014 година ще е да се намери колективно решение на създалата се ситуация.

През 2013 година бяхме свидетели на масово недоволство. Можем ли да очакваме то да се изостри и през новата година?

През 2013 година имахме един и същи аспект, който се случи няколко пъти. Това е квадратурата на Плутон и Уран, която в събитиен план даде тези вълнения. Те бяха не само в България, но и в Украйна, и в други държави. Това събитие ще се случи още веднъж през 2014 година, с тази разлика, че ще има развитие на ситуацията.

Развитие като избори през май или падане на правителството?

Квадратурата на Плутон с Уран ще се случи именно края на април, началото на май месец. Тогава може да има голямо несъгласие между личностното и социалното. Ще има сблъсъци, защото Плутон символизира масите, а Уран е символ на бунта. Аспектът между тях е напрегнат, тоест хората ще са радикални, емоционални и прибързани, без да са напълно сигурни какво искат да постигнат. Първата им идея ще бъде да срутят, да разрушат, без да знаят какво искат да съградят след това.

Кои периоди ще са по-напрегнати през годината?

По-голямата част от годината, седем месеца от дванадесет, ще се изпълни с ретроградни планети. Образно казано, те се движат наобратно. През тези периоди ние ще трябва да се справяме със ситуации, от които сме бягали дълго време, има го елементът на карма през тези периоди.

Ще има ли социални промени през идните месеци?

Ще има, тъй като Сатурн чак към края на годината ще излезе от знака на Скорпиона. Но той ще ни подготви за промяна в гледната точка, която предполага Сатурн в Стрелец след това.

Каква година ще е 2014 като цяло за България?

Годината ще бъде много предизвикателна за всички, по един особен начин. Съветвам всички през тази година да вземат за себе си решението накъде са тръгнали и какво искат да постигнат. Това е най-важното. Освен това, през тази година много силно ще се трансформира идеята за социалния успех и за реализацията на всеки от нас. Първо, ще се разбере, че социалният успех е свързан с личната отговорност, не с колективната. От друга страна, през тази година ще се разбере, че няма как да сме успешни без дългосрочни цели, които да преследваме конструктивно. През 2014 година ще разберем, че дългосрочните цели, ако се следват от всяко правителство, без да се променят, ще ни водят към успех.

Ако може с една дума да опишете 2014 година, тя ще е...?

Вълнуваща.

#Плутон #уран #2014 #Венера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"