Лютви Местан: Реформаторите и Борисов са коалиция „Мишо Бирата“

Лютви Местан: Реформаторите и Борисов са коалиция „Мишо Бирата“
„За коалицията „Мишо Бирата“ визирам съюза между Борисов и т.нар. „реформатори“, това се посочва в изявление на лидера на ДПС Лютви Местан. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лютви Местан отговори на изявлението на Бойко Борисов за коалицията „Мишо Бирата“.

„За коалицията „Мишо Бирата“ визирам съюза между Борисов и т.нар. „реформатори“, това се посочва в изявление на лидера на ДПС Лютви Местан по повод реакцията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Фейсбук на изявлението на лидера на ДПС Лютви Местан в Народното събрание.

Местан подчерта, че е изумен от реакцията на Бойко Борисов на тезата му, че „срещу Пламен Орешарски се изправя коалиция на политическата контрабанда, на която най-подходящият етикет като наименование е „Мишо Бирата“.

„Внимателният прочит на изявлението ми днес ще убеди всеки безпристрастен анализатор, че визирам съюза между Борисов и т.нар. „реформатори“, пише в изявлението на Лютви Местан.

Според него Бойко Борисов обаче е решил да „пришие“ към тезата му за коалиция „Мишо Бирата“ и Георги Първанов.

„Твърденията за коалиция между мен и Първанов са нелепи и невъзможни. Точно ГЕРБ проведохме процедура по импийчмънт на Първанов и тогава ДПС и БСП не се посвениха да гласуват в негова защита. Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа“, написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Фейсбук.

#Лютви Местан #Местан #Бойко Борисов #Борисов #Георги Първанов #Мишо Бирата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници