Калфин: АБВ с отделна листа, БСП преплита политика и бизнес

Калфин: АБВ с отделна листа, БСП преплита политика и бизнес
„Инициативата АБВ ще регистрира отделна листа за евроизборите. Това ще бъде обявено малко по-късно днес“, посочи Калфин. Снимка: БГНЕС.
A A+ A++ A

„Все повече се преплитат бизнес интереси с политически интереси. Трудно ми е да кажа, че правителството на БСП не спомага за това нещо“, заяви Ивайло Калфин.

„Инициативата АБВ ще регистрира отделна листа за евроизборите. Това ще бъде обявено малко по-късно днес“, посочи той пред БНР.

„Нямам абсолютно никакви забележки към ръководството на БСП. Имам огромна благодарност към тези хора, които ме номинираха и имах доверието им. Имах разговори с ръководството на БСП, включително и през последните дни. Надявам се те да дадат публично оценката, която дадоха, с виждания за предно място в листата“, коментира той.

„Ако исках спокоен живот на евродепутат, щях да си мълча. Имаме разлики в политики, разлики във виждания и натрупвания на критична маса на доверие към държавните институции“, посочи Ивайло Калфин. 

„За БСП работя от много години и на различни постове винаги съм работил искрено и с резултати. Ако погледнете последните години и видите накъде върви страната, се вижда, че който и да управлява, се губи доверието към институциите“, каза Калфин.

#БСП АБВ #Георги Първанов #Евроизбори 2014 #листа #Ивайло Калфин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"