Черната Златка: Не съм изнудвала Лео за пари

Черната Златка: Не съм изнудвала Лео за пари
Златка дари наградата си от Биг Брадър за лечение на моториста Боби, който е парализиран. Снимка: hotnews.bg
A A+ A++ A

С Боби не сме изнудвали Лео за пари, заяви Златка Димитрова в студиото на „Здравей, България“ на Нова телевизия.

Черната Златка бе посрещната от водещия Павел Владимиров с въпроса дали е очаквала  някои вестници да сложат заглавия като това, че е изнудвач. Тя дари наградата си от Биг Брадър за лечение на моториста Боби, който е парализиран. Някой медии твърдят, че Златка и Боби изнудвали втория финалист от риалитито за пари.

„Какво пише в жълтите таблоиди, не ме вълнува. Могат да си пишат каквото си искат, но истината я знаем аз, Боби и Лео. На финала на „Биг Брадър“ ми се обади Боби. Още не знаеше, че ще му даря наградата. Сподели ми, че се е обърнал към двама от съквартирантите преди известно време и не са му обърнали никакво внимание. Той никога не е звънял на Лео, за да му иска пари. Вчера пак се чух с Боби. Каза ми, че брадърът му се е обадил, за да му предложи да му даде 3000 лева, но Боби отказал. Предложил е парите да се дадат на някое дете“, заяви плеймейтката.

„Медиите прекаляват. Не е вярно това, че Боби е искал пари, аз му предложих, но той отказа. Абсурдно е твърдението, че съм изнудван. Надявам се Златка да ме кани в благотворителните си инициативи, за да мога да помагам на децата и на хората, които имат нужда“, каза от своя страна Лео Бианки в разговор с Павел Владимиров по телефона.

#Златка Димитрова #Черната Златка #Боби #Лео

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници