Възможен ли е тандем „Борисов – Първанов”?

Възможен ли е тандем „Борисов – Първанов”?
A A+ A++ A

Когато наближат избори, българският политик става по байганьовски практичен. Нагледахме се на най-невероятни комбинации и гастроли от партия в партия само и само търпеливият и доверчив избирател да повярва за кой ли път, че нашият политик се отказва от най-святото – принципите си, за да служи на националните приоритети.

В събота лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в интервю за агенция „Фокус“, че не е нормално лидерите на големите партии да не си говорят, да не може дори за национални приоритети да си кажат „добър ден“ и да се обединят около тях, „а в лицето на Първанов и Калфин това може да се случи“. Борисов припомни, че докато е бил премиер, въпреки различията си с Георги Първанов, двамата са съумявали да намерят общ език. „Никой не може да ни обвини в приятелство или в дружба, винаги сме поставяли приоритетите на държавата на първо място“, коментира Борисов.

Някои хора явно не си дават сметка защо протестите продължават. Ако се интересуват от националните приоритети, трябва да знаят, че страната се нуждае от политически субекти, които да гарантират на избирателя последователна политика. Тя се изразява в съществуване на автентично ляво и автентично дясно, а не корпоративно ляво и дясно, което се бори за световен мир.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници