Робин Тик: Не съм женкарят, какъвто ме изкарват

Робин Тик: Не съм женкарят, какъвто ме изкарват
Робин Тик не се смята за женкар. Снимка: wallpaperfast.com
A A+ A++ A

Робин Тик стана суперизвестен миналото лято не само покрай хита си с Фарел Blurred Lines, но и заради горещия си танц с Майли Сайръс на видеонаградите на MTV, както и с доста разголения клип към песента.

След всичко това кариерата на 36-годишния Тик логично е абсолютно процъфтяваща, а той споделя вълнението си от този факт с новия брой на списание Los Angeles Confidential (януари/2014).

„Аз не съм женкарят, какъвто ме изкарват, като вадят думите ми от контекста. Но това са бели кахъри, както аз ги наричам. Моят приоритет номер едно е да си остана добър човек, въпреки този успех. Опитвам се да науча на това и моя малък син. Това не ми пречи да имам голяма уста и да говоря глупости от време на време“, споделя певецът.

За скандалния си танц с Майли Сайръс на наградите VMA звездата споделя: „Имахме много време за репетиции и всъщност доста се забавлявахме. Аз действително се страхувах, че Майли няма да бъде достатъчно пикантна на сцената, но тя се справи блестящо с туъркинга и хората реагираха“.

#Робин Тик #Майли Сайръс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници