Уитни Хюстън предозирала с антидепресанти и алкохол

Уитни Хюстън предозирала с антидепресанти и алкохол
В хотелската стая в хотел „Бевърли Хилтън“, Лос Анджелис, където беше открито тялото на поп иконата Уитни Хюстън, са намерени антидепресанти. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Американската певица Уитни Хюстън вероятно е починала от поемането на голямо количество антидепресанти, комбинирани с алкохол, сочат последни данни от разследването.

В хотелската стая в хотел „Бевърли Хилтън“, Лос Анджелис, където беше открито тялото на поп иконата Уитни Хюстън, са намерени антидепресанти, предаде британската телевизия „Скай нюз“, цитирана от агенция „Фокус“.

Здравните служби съобщиха, че аутопсията е приключила, но причината за смъртта на певицата ще стане известна, след като излязат резултатите от токсикологичните тестове, което може да отнеме до 8 седмици.

Хюстън може да е починала от комбинация от намерените в стаята лекарства „Ксанакс“ и други с алкохол.

Местните власти съобщиха, че в стаята на Уитни Хюстън са открили „Валиум“, „Ксанакс“ и „Лоразепам“, според „Радар онлайн“.

Друга онлайн медия „ТМЗ“ цитира местните здравни служби, които са заявили пред семейството на починалата, че в белите й дробове не е имало достатъчно вода, което да доведе до заключението, че се е удавила. Според уебсайта Хюстън вероятно е починала, преди да се свлече под водата.

Точната причина за смъртта й все пак ще бъде установена след анализ на всички резултати от изследванията.

Британският вестник „Сън“ съобщи днес, че преди смъртта си певицата е била забелязана на парти, на което е прекалила с текилата и се е скарала с няколко момичета.

#Уитни Хюстън #Хюстън #певица #антидепресанти #алкохол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"