Папараците на Николета преследват Тервел и Кубрат Пулеви

Папараците на Николета преследват Тервел и Кубрат Пулеви
A A+ A++ A

За първи път предаването „Поверително от NL“ няма да разкрие основните си гости предварително. Кои са те, ще стане ясно в събота.

Гостите са двама. Те са ярки, емблематични, забележителни, одумвани и през изминалата година преобърнаха представата на българската публика за шоубизнeс. Не се познават помежду си и първата им среща на живо ще стане факт благодарение на Николета Лозанова.

Само пред камерата на „Поверително от NL“ нумерологът Кристина Сунгарска разкрива каква ще бъде 2014 година за поп-фолк дивата Преслава. Според нея певицата се намира в деликатна ситуация. Преслава преминава през труден период, започнал още през 2012 година. Според нумеролога 2014 е много важна за Преслава. Към края на месец юни в живота й се появява мистериозен мъж, който ще се опита да й докаже любовта си.

Папараците на Николета Лозанова тръгват по следите на Кубрат и Тервел Пулеви.

Зрителите ще видят и доказателство, че Люси Дяковска и половинката й Камелия не са разделени. Люси е една от най-големите звезди на европейската музикална сцена, но това не пречи на певицата да застане лично зад бара на собственото си заведение.

#Николета Лозанова #"Поверително от NL"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »